• INFORMATIE •

Toegangsrechten zijn zeker zo complex als de bedrijven die zij vertegenwoordigen. Wij zijn ons bewust van deze problematiek en hebben hiervoor een oplossing.

Door ons te richten op de visualisatie van toegangsrechten kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun interne data-structuur en hun complexiteit. Deze visualisatie maakt het gemakkelijker voor klanten om de individuele uitdagingen en unieke risicofactoren met betrekking tot de beveiliging van hun gegevens te begrijpen. De speciaal ontwikkelde 8MAN grafische interface zorgt ervoor dat rechten over alle resources (Active Directory, File Server en SharePoint) snel en helder gepresenteerd worden.

  • Onmiddelijke transparantie over bestaande toegangsrechten
  • AD zoals niet eerder gezien, bladeren in groepsstructuren

OVERZICHT MET 1 KLIK

De 8MAN grafische interface toont met een enkele klik de bestaande rechtenstructuur op de Fileservers en Sharepointomgeving. Het lost de soms complexe AD groepsstructuren op en laat de gedeelde rechten zien, evenals de NTFS machtigingen tot aan het individuele gebruikers niveau. Het geeft een snel en simpel overzicht van huidige rechtenstructuren in de vorm van een grafiek, lijst of boomstructuur, afhankelijk van uw voorkeur.

VISUALISEER GROEPSTRUCTUUR

De bron van de complexiteit wordt weergegeven in een eenvoudige vorm en maakt het mogelijk om intuitief door de groepsstructuur in de Active Directory te “bladeren”. Bovendien kunnen ze worden weergegeven in de vorm van een grafiek, lijst of boomstructuur, afhankelijk van uw voorkeur.

INFORMATIE GECENTRALISEERD

Alles op 1 plaats: KPI’s over alle lagen zoals; lege AD groepen, onoplosbare SID’s, recursies, genestelde groepen, token size en meer