• DOCUMENTATIE •

Het verstrekken van betrouwbare interne en externe compliance rapportage is een erg belangrijke taak voor de meeste organisaties en vormt een aanzienlijke uitdaging in veel omgevingen. 8MAN functioneert als een bouwsteen voor de klant, helpend in de toepassing van de wereldwijd meest gebruikte statutaire en wettelijke normen van vandaag (e.g. SOX, ISO 27001, PCI DSS).

Alle wijzigingen met 8MAN zijn compleet gedocumenteerd en geven de mogelijkheid om elk nieuw toegangsrecht, groepsopdrachten en nieuwe gebruikers terug naar het begin te traceren. 8MAN geeft risico en veiligheidsafdelingen de mogelijkheid om ‘best practice’ regels te implementeren, nodig voor het voldoen aan wettelijke eisen over de gehele onderneming en helpt daarbij dienovereenkomstig Windows omgevingen te beschermen.

GEAUTOMATISEERDE RAPPORTEN

Een assortiment van vooraf gedefineerde rapport scenario’s voorziet IT professionals, accountant en niet-technische afdelingen met een duidelijk beeld van de bestaande machtigingen. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten, zijn deze rapporten zo aangepast dat ze voldoen aan de behoeften van het bedrijf.

TOEGANG RAPPORT INFORMATIE

Bescherm uzelf tegen ongeautoriseerde toegang. Zorg ervoor dat de feitelijke toegang niet wordt verhindert bij de toegewezen machtigingen of accounts met extra privileges. 8MAN Logga is ontworpen om bijzondere gevoelige data te beschermen en kan volledig geconfigureerd worden volgens uw specificaties.

LOGBOEK

Alle acties uitgevoerd binnen 8MAN worden vastgelegd in een logboek met de bijbehorende opmerkingen of notities weergegeven. Informatie kan worden gefilterd en naar behoefte worden geformatteerd.