• MANAGE •

manage-pillar-systems

INFORMATIE

Toegangsrechten zijn zeker zo complex als de bedrijven die zij vertegenwoordigen.
Wij zijn ons bewust van deze problematiek en hebben hiervoor een oplossing. Door ons te richten op de visualisatie van toegangsrechten kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun interne data-structuur en hun complexiteit.

Lees meer…

DOCUMENTATIE

Het verstrekken van betrouwbare interne en externe compliance rapportage is een erg belangrijke taak voor de meeste organisaties en vormt een aanzienlijke uitdaging in veel omgevingen. 8MAN functioneert als een bouwsteen voor de klant, helpend in de toepassing van de wereldwijd meest gebruikte statutaire en wettelijke normen van vandaag (e.g. SOX, ISO 27001, PCI DSS).

Lees meer…

ADMINISTRATIE

Te veel rechten zijn een ernstige bedreiging van de veiligheid die niet kunnen worden geidentificeerd door de IT-afdeling alleen. Door de eigenaar van de gegevens in het besluitvormingsproces te betrekken, bevorderd 8MAN een preventief veilige toekenning van toegangsrechten en helpt bij het opsporen van bestaande risico’s.

Lees meer…

[mks_pullquote align=”left” width=”640″ size=”24″ bg_color=”#000000″ txt_color=”#ffffff”]8MAN van Pillar Systems heeft ons veel voordeel opgeleverd. De implementatie is probleemloos verlopen.[/mks_pullquote]